Oáza plná klidu a relaxace nedaleko Prahy

12.10.2016, 13:34

Obyvatele hlavního města si tu a tam postesknou nad nedostatkem herních příležitosti. Tak proč nevytáhnout paty a nevyzkoušet některé z hřišť v blízkém okolí. Jedním z nich je i multifunkční komplex Botanika, pyšnící se kromě dvanáctijamkového hřiště pestrou nabídkou sportovních aktivit, promyšlenou gastronomii nebo stále populárnějšími wellness procedurami.

 Ze západního okraje Prahy je to na hřiště relativně kousek, z dálnice ve směru na Karlovy Vary sjedete u Velké Dobré a pak se vydáte směrem na Horní Bezděkov, což je nějaké čtyři kilometry, a jste v areálu. Hřiště je sice „je nově dvanáctka“ a pro začínající golfisty nebo pro hráče, kteří si chtějí odpočinout po práci, ideální příležitost. Navíc golfové hřiště je jen jednou z častí komplexu, který nabízí i další možnost sportovního vyžiti v podobě tenisu, kuželek, volejbalu a neschází ani bazén. Tak proč si s rodinou neužit sportovní odpoledne?

Velmi zdárně na rodinnou tradici navazuje i zdejší stylová restaurace s pestrou
nabídkou domácí kuchyně i grilovaných specialit. Ba co víc, hoste mohou umění kuchařů sledovat na vlastní oči, případně se na přípravě svého pokrmu dokonce sami podílet! Pravidlem je i pořádaní tematicky zaměřených akci, v jejichž rámci zde propagují nové trendy kulinářského umění a zároveň se snaží oživit tradice pravého českého i moravského života. „Jsme hrdi, že servírujeme obyčejná,
poctiva jídla, která připravujeme stejnými postupy, jako to dělali naši předkové. Třeba hrušková povidla si tu sami vyrábíme z našich hrušek. A šlehačka? Žádný ztuženy rostlinný krém, u nás najdete pravou dobře vyšlehanou smetanu, tak jak tomu kdysi bylo dobrým zvykem,“ ujišťuje návštěvníky provozovatel zdejší vyhlášené restaurace - Jaroslav Novák.

Dušan Piederman, Hotel manager, nabízející sto lůžek ve 36  čtyřhvězdičkových apartmá, s oblibou tvrdí, že vše příjemné má v areálu zelenou a každý si tu najde to své. „Jelikož se charakterizujeme jako multifunkční komplex s bohatým sportovním zázemím, je naše klientela velmi různorodá. Od firem, které hojně využívají naše školicí centrum včetně ubytovaní a stravovaní, přes svatební hosty, sportovce až třeba po rodiny s malými dětmi, které zase láká dětské hřiště, bazén, trampolína nebo dětská ZOO.“

Prostředí křivoklátských lesů také zve k procházkám i cyklistickým výletům. Vyznavačům wellness je k dispozici relaxační centrum, jehož součásti jsou sauna, vířivý bazén, posilovna nebo kosmetické a masážní studio.

Přijeli jsme ale kvůli golfu, tak se pojďme seznámit s hřištěm i jeho zázemím. To tvoří klubovna, kde najdeme i prodejnu golfového vybaveni, a celoročně otevřeny driving range. Pokud se s hrou toužíte seznámit, využijte služeb trenérů. Ti se v Botanice věnuji i těm nejmenším adeptům, které seznámí se základy hry, pravidly i etiketou. Samozřejmosti je možnost získat certifikát způsobilosti, přizpůsobeni výbavy na míru a další služby. Pro účastníky dětského golfového programu jsou připraveny výhodné vstupní podmínky tak, aby se mohli, samozřejměi s rodiči, zapojit do klubového života a mohli se věnovat pravidelnému individuálnímu tréninku ve svém volném čase.

Areál Botanika Vás překvapí svým kouzlem a perfektním servisem.

Oáza plná klidu a relaxace nedaleko Prahy Oáza plná klidu a relaxace nedaleko Prahy
Zpět na blog
Scroll To Top