Příjemné chvíle v Golf Club Stará Boleslav

11.1.2017, 16:57

Chcete si zahrát golf a přitom se Vám nechce chodit dlouhé kilometry a šlapat do kopců? Jednou z možností je návštěva golfového hřiště Stará Boleslav, které Vám nabízí krátké devíti jamkové golfové hřiště bez převýšení a přitom s náročnými greeny a příjemným celkovým designem hřiště. Kolo zde lze odehrát za cca 2 hodiny.

Golf Club naleznete jen několik kilometrů od hranice velké Prahy, v sousedství Brandýsa nad Labem – Staré Boleslavi. Nejlepší příjezd je po dálnici D10 (směr Mladá Boleslav, Liberec), která z pražského silničního okruhu odbočuje v blízkosti sídliště „Černý most“. Po cca deseti minutách jízdy použijte exit 14, pak vjeďte do Staré Boleslavi a držte se směrovky Všetaty, resp. Mělník, což je silnice II. třídy č. 331. Na konci zástavby odbočte vlevo podle ukazatelů.

Hřiště je první etapou plánovaného golfového rezortu, který by měl vzniknout na místě postupně rekultivované pískovny.

V blízkém okolí jsou i další rekreační možnosti, koupání v Proboštském jezeře, sportovní rybolov v Boreckém jezeře, cyklistika na Polabské cyklotrase nebo v okolních lesích, projížďky na koních nebo lety, případně i výcvik na ultra lehkých letadlech. V těchto místech si tedy přijde na své každý – golfista, cyklista, rybář i dobrodruh.

Zpět na blog
Scroll To Top